TILFREDSE KUNDER

Vores største passion er, at vi hver dag skaber tilfredse kunder - vi ved, at tilfredse kunder er den bedste reklame, og de bedste ambassadører for os.

Det er også derfor, at vi med hårdt arbejde, har den bedste kundetilfredshed blandt købere og sælgere hos ejendomsmæglere i Guldborgsund Kommune.

Det er vi stolte af!

ANBEFALINGER

Professionelle og et optimalt samarbejde

For os som sælgere har der været tale om et optimalt samarbejde. I har under hele processen fremstået meget professionelle og kompetente. Vi har sat stor pris på, at I har udvist denne ansvarlighed og ordentlighed, og i særdeleshed overholdt alle aftaler, herunder respons efter hver fremvisning, hvilket har været rigtig rart. Vi vil derfor medgive jer de bedste anbefalinger.

Per og Kirsten.

God hjælp under hele forløbet

Vi siger tusinde tak for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med vores køb af Gl. Landevej 41, 4874 Gedser. Rådgivningen har været yderst kompetent og vi er meget glade for den hjælp vi har fået i forbindelse med vores køb. Al henvendelse og spørgsmål er hurtigt blevet besvaret. I skal have stor ros for jeres hjælp og venlighed.

Annette & Poul

Meget dygtigt team

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen arbejder meget energisk og målrettet på at sælge den udbudte ejendom. Det er et meget dygtigt team, der står til rådighed. Henvendelser og spørgsmål bliver hurtigt behandlet, således at både sælger og køber løbende får en positiv oplevelse. Man benytter sig af moderne salgsmetoder som f. eks Facebook for at nå købere med særlige ønsker. Det er et firma, der gør sig umage.

Sælgerne af Stubberupvej 12, 4880 Nysted der både har købt og solgt ejendom i 2018 i samarbejde med ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen

Ebbe & Margit

ENGAGEREDE OG PROFESSIONELLE

Jeg har forsøgt mig med en anden mægler tidligere, men mødte hos Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen en tro på, at det naturligvis skulle lykkedes hurtigt at sælge mit hus samt et stort engagement fra starten. De gjorde det nemt at komme i gang, og huset blev solgt til den første kunde!
Mæglerne havde tydeligt meget erfaring med lokalområdet og vejledte med en professionalisme, der gjorde mig meget tryg.

Lene Vesten

KUNDEN I CENTRUM

Kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen til andre. Jeg brugte dem i forbindelse med salg af min lejlighed og er blevet mødt af utrolig dygtige og kompetente personer. Der skal også lyde en stor ros til deres fotograf, som tager nogle perfekte billeder.
Man bliver altid mødt med et smil, og alle på kontoret er meget imødekommende og hjælpsomme. De er et firma, hvor kunderne er i centrum, og jeg vil til hver en tid anbefale dem og vil helt klart benytte dem næste gang jeg skal sælge.

Steffie Rasmussen

POSITIV OPLEVELSE

Vedr. vores salg af Bøgevej 14, Systofte Skovby, 4800 Nykøbing F., der netop er gennemført via ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen, har vi kun positive oplevelser fra alle medarbejdere. En helt igennem god og realistisk vejledning med støtte på alle punkter. Et salg efter kun 3-4 måneder til en god køber, er vi meget taknemlig for. Fra starten var vi ikke i tvivl om, at det var den rigtige ejendomsmægler, vi havde valgt og vil selvfølgelig anbefale ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen til alle.

Mona & Henning Nielsen