TILFREDSE KUNDER

Vores største passion er, at vi hver dag skaber tilfredse kunder - vi ved, at tilfredse kunder er den bedste reklame, og de bedste ambassadører for os.

Det er også derfor, at vi med hårdt arbejde, har den bedste kundetilfredshed blandt købere og sælgere hos ejendomsmæglere i Guldborgsund Kommune.

Det er vi stolte af!

ANBEFALINGER

ENGAGEREDE OG PROFESSIONELLE

Jeg har forsøgt mig med en anden mægler tidligere, men mødte hos Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen en tro på, at det naturligvis skulle lykkedes hurtigt at sælge mit hus samt et stort engagement fra starten. De gjorde det nemt at komme i gang, og huset blev solgt til den første kunde!
Mæglerne havde tydeligt meget erfaring med lokalområdet og vejledte med en professionalisme, der gjorde mig meget tryg.

Lene Vesten

KUNDEN I CENTRUM

Kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen til andre. Jeg brugte dem i forbindelse med salg af min lejlighed og er blevet mødt af utrolig dygtige og kompetente personer. Der skal også lyde en stor ros til deres fotograf, som tager nogle perfekte billeder.
Man bliver altid mødt med et smil, og alle på kontoret er meget imødekommende og hjælpsomme. De er et firma, hvor kunderne er i centrum, og jeg vil til hver en tid anbefale dem og vil helt klart benytte dem næste gang jeg skal sælge.

Steffie Rasmussen

POSITIV OPLEVELSE

Vedr. vores salg af Bøgevej 14, Systofte Skovby, 4800 Nykøbing F., der netop er gennemført via ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen, har vi kun positive oplevelser fra alle medarbejdere. En helt igennem god og realistisk vejledning med støtte på alle punkter. Et salg efter kun 3-4 måneder til en god køber, er vi meget taknemlig for. Fra starten var vi ikke i tvivl om, at det var den rigtige ejendomsmægler, vi havde valgt og vil selvfølgelig anbefale ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen til alle.

Mona & Henning Nielsen.