Jernbanegade 16, 4800 Nykøbing F

Centralt beliggende projektejendom med butik og god bolig

Meget centralt beliggende projekt ejendom på 222 m2, hvoraf 95 m2 kan indrettes til dejlig butik, og der er 127 m2 beboelse på 1. og 2. sal. Den ligger på en 213 m2 sydvestvendt grund med hyggelig gårdhave. Den er opført i røde sten med flisebeklædt facade, gule sten til bagsiden, tegl- og eternitskiftertag samt delvis nye energivinduer i beboelsen. Den opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:
Vindfang med terazzogulv, lille udstillingsvindue, dør til mellemgang og dør til butikken. Mellemgang med terrazzogulv, trappe til kælder, vinkeltrappe til beboelsen og dør til gårdhaven. Stort butikslokale med i 2 niveauer med stort vindue til gågaden. Baglokale med mulighed for køkken. Baggang med bagtrappe til beboelsen, dør til gårdhaven og rum under trappen, hvor der kan indrettes toilet.

1.SAL:
Repos med ovenlys, vinkeltrappe til 2. sal og mindre badeværelse med vinylgulv, flisevægge og bruseniche. Dejlig opholdsstue med 3 vinduer til gaden og stukloft. Hyggelig spisestue / alrum med stukloft og franske døre til opholdsstuen. Tidligere køkkenrum med mange muligheder. Repos med bagtrappe til stueplan og 2. sal.

2. SAL:
Repos med skabsvæg og loftlem. Mindre værelse med kvist til gaden. Stort soveværelse med 6 indbyggede skabe.

30 m2 kælder til depotrum, opbevaring m.m.

Desuden lukket gårdhave med fliser, læmure og ældre udhus i træ med eternittag.

Opstillingen er udfærdiget med anslåede lejeindtægter.

Sælger har isat nye energivinduer de fleste steder og forberedt ejendommen til istandsættelse.

Kontakt os

  • JOHN OLE HANSEN

  • EJENDOMSMÆGLER MDE & INDEHAVER
  • M: 54851199

Bestil fremvisning