Rigtig flot og indflytningsklar villa på hele 257 m2 beboelse - i rolige omgivelser i Eskilstrup By.

Flot, elegant og gennemført villa, som er beliggende på en 1.626 m2 stor og flot anlagt grund lige ud til grønt område og med stisystem der fører direkte til skolen og sportshallen - Foruden at være nær motorvejstilkørslen og ny tog station, så er her daginstitution, købmand m.m. Der er smuk natur i området, som indbyder til cykelture og andre aktiviteter.

Det oprindelig hus er totalt om- og tilbygget i 2003 - køkkenet er dog senere ombygget i 2010 og med alle tænkelige hårde hvidevarer. Ejendommen fremstår som en 3-længet bygning med filsede facader og sorte betontagsten samt hvide energivinduer hele vejen rundt. Den flotte, isolerede dobbelte garage med udhus på ialt 73 m2 er kommet til i 2010. Ydermere er der indlagt fjernvarme og i 2021 bruge man kun kr. 12.986.

Hele boligen er med henholdsvis klinke- og egetræsgulve og med gulvvarme overalt.

Ejendommen indeholder bl.a. entré og fordelingsgang med med masser af garderobeskabe, gæstetoilet og super flot åbent Vordingborg køkken i anthrasitgrå højglans med bl.a. stor kogeø og ovenlys, dejlig lys stue i forskudt niveau med flere udgang til terrasserne. 3 store værelser, det ene med eget walk-in closet eller depotrum. Flot flisebadeværelse med bruseniche. Stor forældreafdeling med soveværelse med walk-in closet samt adgang til eget badeværelse med bruseniche. Derudover findes der stort kombineret hobby- / værkstedsrum med flisegulv.

Skøn lukket og helt ugeneret have med store flisebelagte terrasse- og gårdarealer, hundegård og låge direkte til stien og grønt område.

Ligeledes er garagen med 2 automatiske porte, og stort isoleret redskabsrum.

Det skal opleves.