Fantastisk hus med muligheden for at nyde udsigten over Storstrøm og Farøbroen - enten som flexbolig eller helårsbolig - i lille hyggelige Gåbense, med egen aktiv Bådelaug, lystbådehavn med badebroer m.m. Huset indeholder hele 176 m2 yderst velholdte og velindrettet beboelse med skønneste udsigt til alle sider. Ejendommen har hvidpudset facade, rødt betontegl, energivinduer og ligger på en 846 m2 skøn grund, hvor terrassen foran huset vender mod vandet og den ugeneret gårdhave er ud til marker og skov.

Ejendommen indeholder bl.a. Entré / brygges med stik til vaskesøjle, indbygget skabsvæg, flotte flisegulve og spot i loftet. Super lækkert flisebadeværelse med gulvvarme, 2 trin ned til brusenichen, flotte rustikke fliser og pænt bademiljø. Depotrum med godt kondensfyr. Rigtig hyggeligt køkken / alrum med pæne elementer og alle hårde hvidevarer samt skøn spisekrog med dejlig udsigt over markerne og skoven. Fra køkkenet er der adgang til lille viktualiekælder.
Stor og hyggelig spise- og opholdsstue med adgang til fliseterrassen, brændeovn og det hele krydret med skøn udsigt til vandet. Derudover rummer stueetagen et soveværelse med skabsvæg med skydelåger og lille mellemgang med trappe til 1.salen.

1.Salen indeholder stor opholdsstue / kontor med den skønneste udsigt alle vegne - man kan også opdele til 2 ekstra værelser. Gæsteværelse med god skabsplads.

Ligeledes er der indrettet 2 skure og 41 m2 garage med automatisk port og med mulighed for lille værksted.

Lige over for huset er der adgang til vandet og et slæbested.

Dette er en perle som skal opleves og hvor man kan flytte direkte ind !

Download filer om ejendommen

Salgsopstilling samt øvrige dokumenter der er til rådighed.