Velkommen til Guldborgvej 71. Her er noget for den kræsne køber, den vil også være velegnet til flexbolig/fritidshus, hvis man søger et sted, hvor der er plads til at være mange, og være i det kreative hjørne.

Ejendommen ligger på en 6.838 m2 parklignende grund med egen sø og et stor udvalg af mange træer, buske, stenbelægninger, haven er en fryd for øjet. Nyd den smukke solnedgang, og udsigten over det flotte landskab.

Her er rig lejlighed til at nyde den smukke natur, man kan høste sine egne æbler, pære, solbær m.m. Ejendommen er afskærmet fra vejen med en dejlig høj bøgehæk. Der er god plads til at parkere med flere biler på den dejlige gårdsplads og i garagen. Der er flere skønne steder, hvor man kan nyde udelivet og have forskellige familie aktiviteter.

Der er skov i nærheden, Guldborg den idylliske lille by med en lystbådehavn og lille badestrand er i kort afstand fra ejendommen. Det er nemt at komme til både Sakskøbing, Nykøbing F. og København.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe, der er vandbåren gulvvarme i underetagen i beboelsen, 1. sal opvarmes med el-varme. Udhus/hobbyrum/gildestue kan evt. opvarmes med luft til luft varmepumpe. Der er mahognivinduer og synlige bjælker på 1. sal. Spændende løsninger/flotte detaljer med flotte vinduespartier i den ene af stuerne, hvor man fornemmer at være i eet med naturen, orangeri og meget andet. Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Søger du en spændende ejendom, der vil kunne være mulighed for liberalt erhverv eller den skønneste flexbolig, evt. til flere familier, så se mere her.

Ejendommen er meget indbydende og oser af skøn atmosfære og spændende løsninger, indretningen er bestående af:
Entrè med 2 ind-/udgange. Pænt badeværelse med muret bruseniche, vaskarrangement og toilet. Køkken med alle hårde hvidevarer. Opholdsstue med brændeovn. Kontor/værelse. Fantastisk stue med udgang til grunden. Gæstetoilet, herfra er der adgang til udbygningen med bl.a. gildestue, køkken.

1. sal er udnyttet med: Repos. 2 værelse samt skønneste soveværelse med velux vinduer, så man kan nyde stjernehimlen. God skabsplads samt udgang til dejlig tagterrasse.

Udhusbygningen er udnyttet med: Depotrum/fyrrum. Køkken. Stort lokale/hobby rum, evt. til gildestue, hems med masser af plads til kreativitet, f.eks atelier, systue eller sovepladser til gæster. Adgang til pragtfuld orangeri med plads til udekøkken, her er virkeligt skønt, her er plads til familie og venner kan samles til hyggelige stunder og dem med de "grønne fingrer" kan rigtig udfolde sig.

Endvidere garage/værksted, brændeskur, 2 drivhuse.

Det bliver ikke meget bedre, kom og oplev denne dejlige ejendom.
fcf010ce-9bd0-4f85-adc9-5d364d39fdd5