Velkommen til Kraghave Møllevej 29B, søger du en ejerlejlighed som er lige til at flytte ind i med en god ejerforening, god parkeringsplads, dejligt grønt fællesareal m.m.

Ejerlejligheden ligger lige nord for Nykøbing, man kan cykle igennem Bangsebro skoven til byen og det er også nemt at komme til og fra i bil. Nyd den smukke natur der er i området. Ejerlejligheden er både velegnet til enlig eller par, der søger et dejligt hjem, hvor man stadig har terrasse og fælleshave, men hvor det hele er nemt at passe. Ejerforeningen sørger for fællesområderne.

Ejerlejligheden ligger rigtigt godt placeret i forhold til sol på terrasse. Der er i alt 9 ejerlejligheder.

Ejerlejligheden er indrettet med:
Entrè med pænt gulv. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskearrangement. Dejligt soveværelse med god skabsplads. Nydeligt køkken med alle hårde hvidevarer. Køkkenafdelingen ligger i åben afdeling med opholdsstuen, fra opholdsstuen er der udgang til vestvendt terrasse.

En dejlig lille forhave/stenbelagt, hvor der er plads til lille havebord og stole.

Endvidere eget udhus på 4 m2.

Ejendommen opvarmes med el, luft til luft varmepumpe er placeret i køkken/stue afdelingen.

Ejerforeningen står for den udvendige vedligeholdelse, dog sørger den enkelte ejer selv for evt. udskiftning/vedligeholdelse af døre og vinduer samt evt. hegn ved forhave og terrasse, der henvises iøvrigt til vedtægterne.

Alle vinduer samt hoveddør er skiftet - med undtagelse af terrassedør.

Ring og hør nærmere.
bdebed9e-0c87-4de8-b820-c123a9588101

Download filer om ejendommen

Salgsopstilling samt øvrige dokumenter der er til rådighed.