Velkommen til Møllevænget 13, Radsted, 4990 - her føler man sig hurtigt hjemme. Ejendommen ligger på pragtfuld stor grund på 7.948 m2 smukt anlagt, så der kan høstes masser af frugt og bær. Et flot egetræ pryder haven og omkring huset er grunden, så der kan findes læ og alligevel er der dejligt med lys. Der er den dejligste udsigt over det åbne landskab - bare nyd den smukke solnedgang. Dejlig gårdsplads til grillhygge eller anden aktivitet.
Der er pt. et stykke af grunden, som dyrkes af landmand, der foreligge ingen skriftlig aftale, så hvis man ønsker selv at benytte dette til hestefold eller andet, vil der være mulighed for det.

Der er både garage, værksted og udhus, plads til høns eller andet, så der er god plads til aktiviteter, håndværk, biler, båd eller andet.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra hovedvejen, og alligevel er det hurtigt at komme til og fra hvis man skal til motorvejen, Sakskøbing eller Nykøbing F.
Nyd den skønne natur bl.a langs Sakskøbing Fjord, områdets strande/kystområder, skov og meget mere. Er du til sport, så er der masser af muligheder i området for at dyrke det. Rigtig gode shopping- og indkøbsmuligheder i både Sakskøbing, Toreby, Guldborgsund Centret og Nykøbing F.
Ejendommen fremtræder lyst og venligt, delvist moderniseret og dejlig atmosfære.

Indretningen er bestående af:
Rummelig entrè med trappe til 1. sal. Lille badeværelse med bruser. Hyggeligt køkken, som ligger i åben forbindelse med spise-/opholdsstuen. Fra køkken alrum er der udgang til udestue. Dejlig lys opholdsstue. Stort soveværelse/ evt. hjemmekontor.
1. sal er udnyttet med: stort repos/værelse. Stort værelse (mulighed for opdeling). Pulterkammer.
Bagbygning med Bryggers/gang. Baderum med bruser. Toilet. Godt disponibelt rum som er klargjort med gulvvarmeslanger, der er egen ind-/udgang til gårdspladsen.

Energimærke C.
Der vil være mulighed for at opnå tilladelse til flexbolig/fritidshus.
cd853e9b-2e07-40c5-9b15-9608f6208114