Hvis du søger et hus i udkanten af en hyggelig by, så er det her !
Pænt moderniseret og godt beliggende 2-planshus på 185 m2 i gule sten med nyere, glasseret tegltag, termovinduer i stueplan og nyere energivinduer næsten overalt på 1. sal. Det ligger på en 1.292 m2 dejlig grund med stor indkørsel - kun 5 minutters gang fra indkøb, skole, sportshal, børnehave m.m. i en hyggelig by med et godt, socialt sammenhold. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og 2 pilleovne.
INDEHOLDER:
Entré med massiv hoveddør, vinylgulv og garderobeplads.
Stor, lys vinkelstue med trægulv, dobbelt glasdør til haven og god pilleovn. (Stuen kan nemt opdeles med et ekstra værelse).
Pænt, lidt ældre elementkøkken i eg med hvidevarer, vinylgulv og hyggeligt alrum med spiseplads, kælderlem, pilleovn og vindeltrappe i smedejern med massive trin til 1. sal.
Lille mellemgang med vinylgulv.
Dejligt badeværelse med diagonalt flisegulv, flisevægge til loft, pænt skab med vask, overskabe med spejl og spots samt bruseniche.
Stort bryggers med diagonalt flisegulv, pæne skabselementer med grovvask, stik til vaskesøjle, skabsvæg, dør til gårdsplads og dør til overdækket morgen-terrasse.
1. SAL:
Stor repos med plankegulv, stort tagvindue og rigtig god plads til kontor.
Fordelingsgang med plankegulv.
Lækkert badeværelse med vinylgulv, flisevægge til loft, pænt skab med spejl og spots, håndklædetørrer, lækkert spa-bad med varmelegeme og bred kvist til haven.
Dejligt værelse med plankegulv og tagvindue.
Stort værelse med plankegulv og bred kvist til haven.
Meget stort soveværelse med plankegulv, loft til kip, synlige bjælker og skabsvæg med skydelåger - 1 med spejl.
Desuden 28 m2 muret udhus med betongulv, isoleret listeloft og sammenbygget redskabsrum i træ med flisegulv og ondulinetag.
24 m2 garage i gasbeton med eternittag, betongulv og dobbeltport.
Stor indkørsel, stor fliseterrasse og plads til flere biler.
I et hjørne af haven er en hyggelig grill-krog med småsten og læhegn.