Naturskønt beliggende og meget rummelig 1-planshus på 150 m2 lækker beboelse og ca. 100 m2 uudnyttet loftrum med mange muligheder. Huset er opført i hvidkalkede sten med eternittag og energi-/lavenergivinduer. Huset er gennemgribende moderniseret fra 2007 til 2010 og fremtræder med et flot interiør, nyere installationer m.m., herunder IHC-styring af elinstallation. Det opvarmes meget billigt med gulvvarme overalt og miljørigtigt med et kondenserende oliefyr. Det ligger tæt på Østersøen, Hesnæs Havn, skov og Horbelev med købmand, sportshal og helt unikt kulturcentrum.

INDEHOLDER:
Entré / bryggers med pæn hoveddør, flot flisegulv, pænt skab med vask, stik til vaskesøjle, garderobeplads og spots i loftet. Lækkert Invita-køkken i hvide elementer med massive bordplader, rigtig gode hvidevarer, spots i loftet samt bar-/spisedisk med 2 siddepladser og flot udsigt over markerne. Herfra er dør til en lille, tør kælder / viktualierum. Dejligt alrum / spisestue med 2 glasdøre til sydvestvendt fliseterrasse og dejlig udsigt over haven. Godt kontor / værelse med glasdør til samme terrasse. Hyggelig opholdsstue med flot udsigt over markerne og god brændeovn med glaslåge. Pæn mellem- / fordelingsgang med spots i loftet. Stort soveværelse med skabsvæg og 2 store skydelåger. Lækkert badeværelse med flisegulv, flisevægge, utraditionelt kar med bruser, stor bruseniche, håndklædetørrer, spots i loftet, vægtoilet, flot skab med vask og stort, indmuret vægspejl. Der er elvarme i gulvet til sommerbrug. 2 store værelser med indbyggede dobbeltskabe. Huset har flotte trægulve, hvide gipslofter, hvide fyldningsdøre og fremtræder indflytningsklart.

Til hobbymanden er der et 30 m2 udhus / tidligere garage med betongulv, dør til baghaven, vippeport og trappe til uudnyttet loftrum, hvor der kan indrettes flere værelser. 7 m2 redskabsrum. Desuden 13 m2 hyggelig udestue i træ med trægulv, ståltag, store vinduer til haven og skydedør til fliseterrassen. Dejlig, lukket have med pæn beplantning, stor fliseterrasse og drivhus.

Der er fibernet på ejendommen.
7e8daa69-e48e-4630-bc88-c1e96ad6e7a2

Download filer om ejendommen

Salgsopstilling samt øvrige dokumenter der er til rådighed.