Træd indenfor i en smuk og yderst velholdt bolig, der præsenterer sig charmerende med adskillige inspirerende indretningsdetaljer. Lyder en ombygget, nedlagt landejendom med plads til 2 familier, egen vindmølle, jordvarme og et biorensningsanlæg der sikrer et grønnere miljø som noget for jer? Der udover har ejendommen flot Energimærke A2010.

Her er gårdhaven på magisk vis forvandlet til en overdækket terrasse, og udover dette har ejendommen to plan, der er indrettet med hele otte værelser, tre badeværelser og adskillige stuer samt en entré og bagindgang. Gennemgående for hjemmet er en tydelig modernisering, der lover et hjem, der er nemt at holde. Dette viser sig tydeligt i køkkenet, der er indrettet med hvide elementer. Denne afslappende atmosfære viser sig også i stuerne, der giver gode muligheder for at indrette hyggelige sofa- og spiseafdelinger, der sætter rammen om et familieliv med masser af kvalitetstid. På badeværelserne er der indrettet med separate brusenicher, og så er disse velholdte rum særligt fine med plads til det praktiske - om det er vaskefaciliteter eller skabsplads.

På førstesalen især er værelserne prioriteret, med gode udsigter til Østersøen og ud over omkringliggende marker for beboerne - roen er i den grad i fokus her, og næsten uundgåeligt at opnå med de idylliske omgivelser. På dette plan er der også skabt hyggelige samværsområder, som viser sig i form af fine altaner og en dejlige stue med udgang til en ret enestående udestue med trekantede vinduer, der giver et helt fantastisk lysindfald. Særligt charmerende er også udestuen på det nederste plan, hvor I nærmest sidder helt omsluttet af det grønne. Bevæger I jer udenfor, er her en gigantisk overdækket terrasse, hvor I kan forestille jer mange dejlige timer passere.

Dette gør sig også gældende for resten af den store grund, hvor frugttræer byder op til selvforsyning. Udover plads til diverse hobbyer, som heste, keramik eller hvad I kan finde på, er der bare god plads til leg og aktiviteter. Da haven ligger ugeneret, er mulighederne mange. På den store grund er der ligeledes en shelter med bålplads.

Området byder på dejlige ture med kun 5 minutter til vandet, hvor I kan finde en børnevenlig strand. Søger I indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, læge, bibliotek eller flere idrætsforeninger finder I alt dette i Nysted, Danmarks sydligste og hyggelige købstad. Her er der også spisesteder samt en hyggelig havn, hvor I kan gå og kigge på bådene - eller selv have en lagt til.

Fantastisk ejendom, som nemt kan indeholde flere generationer eller lign.

Link til drone optagelse og video på youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=hRzmwX6Taqw

https://www.youtube.com/watch?v=75VW31KSQBQ

Download filer om ejendommen

Salgsopstilling samt øvrige dokumenter der er til rådighed.