DET PERSONLIGE BOLIGSALG

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig. Det kræver en ejendomsmægler, som har erfaring, lokalkendskab og gør sig umage.

I Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen har vi erfaring og indsigt i alt omkring en bolighandel, og salget af din bolig er mere end bare ét boligsalg blandt mange.

For os er det vigtigt at udvise grundighed og engagement i alle sager, så du mellem salgsvurdering og købsaftale modtager respons om salget af din bolig. Et godt boligsalg er baseret på tillid mellem sælger og ejendomsmægler.

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen er uafhængigt af samarbejdspartnere og kæder. Det betyder, at du frit kan vælge netop den bank, kreditforening eller rådgiver, du føler dig mest tryg ved.

Markedsføringen er afgørende, når du skal sælge din bolig. Alle vores sager er på alle store websites som boligsiden.dk og boliga.dk.

Vi har et virkelig velfungerende køberkartotek, og på Facebook har vi kampagner direkte til mulige købere, og endelig annoncerer vi i Folketidende og Ugeavisen Guldborgsund.

I Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen bruger vi en professionel fotograf for at præsentere din bolig bedst muligt. I forbindelse med fotograferingen kan vi også tilbyde hjælp fra en indretningsarkitekt.

I Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen får du en ejendomsmægler, der følger dit boligsalg tæt hele vejen – lige fra den første uforpligtende salgsvurdering til du kan overrække nøglerne til køber!

Skriv til os