Kirsebærvej 13, 4800 Nykøbing F

Pænt, godt beliggende og moderniseret byhus med udestue

Virkelig godt beliggende, velholdt og delvis moderniseret byhus på 80 m2 i gulmalede sten med eternittag og nyere dannebrogsvinduer med energiglas. Det er sammenbygget til den ene side og ligger på en 199 m2 sydvendt grund. Det opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:
Pæn entré med nyere hoveddør, garderobeplads og afhøvlet trappe til 1. sal. Pænt badeværelse med nyere gulvvarme (fra medio 2017), mosaikgulv, flisevægge, pænt skab med vask, stort vægspejl, baldakin med spots og bruseniche.Dejlig, lys opholdsstue med franske glasdøre til spisestuen. Stor spisestue med vinduer til udestuen. Pænt elementkøkken med grå bordplader, alle hvidevarer, combi vaskemaskine/tørretumbler, vinylgulv med lem til lille kælder og nyere halvdør til baggang. Baggang i træ med klart pladetag og adgang til gårdsplads. Hyggelig, opvarmet udestue i træ med klart pladetag og tæppebelagt trægulv.

1. SAL:
Repos med loftlem og lem til skunk / depotrum. Kammer / kontor med dobbeltskab. Dejligt værelse med dobbeltskab og bred kvist til gaden. Soveværelse med dobbeltskab og kvist til haven. Hele tagetagen har afhøvlede trægulve.

Huset har stuklofter, hvide dannebrogsdøre, hvide gipslofter m.m.

Desuden muret udhus med værkstedsrum og stort depotrum. Dejlig have med græsplæne og lukket gårdsplads med port til gaden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.