Mimosevej 7A, Marielyst, 4873 Væggerløse

Attraktivt område - atmosfærefyldt fritidshus med 4 værelser.

Dette "Planet" fritidshus fra år 1992 er beliggende i efterspurgt område med kort afstand til badestranden, Marielyst Goflbane, der er gåafstand til Marielyst Torv og området ved Kjørups Kro. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og ligger dejligt ugeneret på en skøn beplantet grund. Her føler man sig hurtigt tilpas, der er en skøn atmosfære og dette skønne fritidshus kan danne rammen om familiens skønne fristed. Der er ingen udlejningsaftale, så ejendommen er lige til at tage i brug. Ejendommen vil dog også være særdeles velegnet til sommerhusudlejning.

Ejendommen fremtræder i nydelig stand, der er nyere tag, hvor man har etableret et par velux-vinduer, som giver ekstra lys i køkken og stue. Haven er anlagt, så der er plads til masser af terrassehygge og familiehygge, på den store træterrasse, som er delvist afskærmet og overdækket, er der vildmarksbad. På den modsatte side af ejendommen er der en lille morgenterrasse.

Husets indretning er bestående af: Lille entrè med garderobeplads. Pænt køkken i lyse elementer og som ligger i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Gæstetoilet. Lækkert og stort badeværelse med kar, vaskarrangement, bruseniche og adgang til sauna. Huset har i alt 4 værelser, som er godt fordelt i huset og der er i alt 8 sovepladser, der er skabe til opbevaring. Stor opholdsstue med brændeovn, luft til luft varmepumpe, spiseplads og sofagruppe. Der er fra stuen udgang til terrassen.
Der er pæne trægulve i ejendommen.

Et indbydende fritidshus med plads til hele familien og en fantastisk beliggenhed nær den populære badestrand, hvor områdets smukke natur viser sig fra sin smukke side.

Der er endvidere et integreret udhus ved den lille terrasse og herudover udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.