Østergågade 22, 4800 Nykøbing F

Velholdt udlejningsejendom i byens gågade

Godt bygget, centralt beliggende og meget rentabel udlejningsejendom på 363 m2, hvoraf 163 m2 i stueplan er udlejet til samme butik i mange år, og 200 m2 lejlighed på 1. og 2. sal er beboet af sælger, men bliver ledig ved salg, enten til brug for køber eller en lejer.

Ejendommen er beliggende på en 231 m2 grund med egen indkørsel fra Hollands Gaard, hvor der er plads til 4 biler på en flisebelagt gårdsplads. herfra er indgang til lejligheden og bagindgang til butikken.

Butikken har et store udstillingsvinduer og dør til gågaden, depotrum og køkken i baggården samt eget toilet med adgang fra gården.
Fra samme gårdsplads har ejer adgang til et stort værksted og nedgang til 80 m2 kælder, begge dele tilhørende boligen.

Boligen er indrettet med egen opgang, fordelingsgang med vinkeltrappe til 1. sal, pænt gæstetoilet, pænt elementkøkken med alle hvidevarer, hyggeligt alrum, dejligt badeværelse, 2 store stuer, og på 2. sal er der 3 værelser og et gennemgangsrum. Fra lejlighedens stue er der udgang til en lækker udestue med mur til sider, termotag, varmepumpe og stort skydedørsparti til lækker tagterrasse.

Der er indlagt og betalt for fjernvarmetilslutning med stik i kælderen.

Ejendommen er efterisoleret ind- og udvendigt, senest i 2019, romer-tegltag fra 1985 og sprossede termovinduer. lejligheden har listelofter overalt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.