Marrebæk Søndrevej 8, Marrebæk, 4873 Væggerløse

Godt bygget og rummeligt 2-planshus / flexbolig på 135 m2 + 21 m2 sammenbygget udhus, opført i gule sten med eternittag og termovinduer. Det ligger på en 1.663 m2 "kotelet-grund" med lang indkørsel, så det ligger godt tilbagetrukket fra vejen. Det ligger i en lille, hyggelig landsby med egen købmand, gode busforbindelser, kort afstand til Danmarks bedste badestrand på Marielyst og tæt på Guldborgsund med fiskemuligheder. Der er cykelafstand til Væggerløse med skole, børnehave, sportshal og mange aktiviteter. Huset opvarmes med oliefyr og varmepumpe i stuen.

INDEHOLDER:
Entré / fordelingsgang med overdækket hoveddør ved vindfang, tæppebelagt gulv, garderobeplads, højskab og massiv vinkeltrappe til 1. sal. Pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, vægskab med spejl og bruseniche. Meget stor, lys opholds- og spisestue med delvis trægulv og vinkel med gulvvarme, som nemt kan indrettes til et ekstra værelse. Pænt køkken i lakerede elementer med massive bordplader, nyere vask, god spiseplads, dør til viktualiekælder og alle hvidevarer.
Bryggers / "udestue" med flisegulv, stik til vaskesøjle, mulighed for vask, god spiseplads samt døre til flisebelagt gårdhave, indkørsel og udhus. Sammenbygget udhus / fyrrum med flisegulv, gaskomfur, emhætte, arbejdsbord, oliefyr og dør til baghaven.

1. SAL:
Lille repos. Dejligt soveværelse med stort walk-in closet og dør til sydvendt, overdækket svalegang / altan med dejlig udsigt. Meget stort værelse med 3 indbyggede skabe og mulighed for opdeling til 2 værelser. Huset har listelofter, et pænt interiør og en god vedligeholdelse.

Desuden 25 m2 muret garage med betongulv og vippeport. 11 m2 redskabsrum i træ med eternittag. 16 m2 drivhus / havehus i træ med klart pladetag og flot udsigt over markerne mod nord. Lille gårdhave med fliser og ekstra fliseterrasse bag huset. Pænt anlagt og passet have med mange kroge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.