Akelejevej 6, Marielyst, 4873 Væggerløse

Populært beliggende nær Marielyst Torv. Plads til 2 familier.

Velegnet til 2 familier, eller blot plads til børn og børnebørn. Fritidshuset vil også være velegnet til sommerhusudlejning. Godt bygget og meget attraktivt beliggende fritidshus på 112 m2 i træ med ståltag og termovinduer med udluftningsskodder. Huset ligger på en 1.183 m2 dejlig grund med 5 minutters gang fra Marielyst Torv og 10 minutters gang fra en af Danmarks bedste badestrande. Huset opvarmes oliefyr, gulvvarme i hele huset og 2 varmepumper. Det kan meget nemt bruges som helårsbolig, hvis køber opfylder betingelserne.

Grunden er både solrig og velbeplantert, der er en dejlig træterrasse, som er delvist overdækkede, her kan man sidde helt ugeneret og nyde kaffen andet lækkert.

INDEHOLDER:
Pæn entré / fordelingsgang med trægulv, massiv hoveddør, garderobe og spots i loftet.
Stort soveværelse med samme trægulv, dobbeltseng og skabe.
Nyere, lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, flotte flisevægge til loft, flot skab med vask, stort vægspejl med spots, spots i loftet, vaskesøjle og stor spa-kabine med skydevægge, massagedysser, indbygget lys m.m.
2 gode værelser med samme, førnævnte gulv - det ene med dobbeltskab.
Meget stort soveværelse med mørkt trægulv, 2 dobbeltsenge og varmepumpe.
Nyere, lækkert elementkøkken i lys birk med pæne bordplader og bardisk til stuen.
Dejlig opholds- og spisestue med pænt trægulv, store vinduer og massiv dør til 35 m2 fliseterrasse, heraf 12 m2 overdækning.

Desuden 19 m2 sammenbygget garage i træ med ståltag, betongulv, vippeport, godt oliefyr, combi-vandvarmer og oiletank.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.