Præstestræde 45, Majbølle, 4862 Guldborg

Præstegård med 9,4 hektar bortforpagtet jord.

Ejendommen sælges i offentligt udbud for Majbølle Menighedsråd.

Naturskønt beliggende præstegård på 403 m2 beboelse og130 m2 med garage, opført i pudsede/malede ydervægge med glasserede tagsten samt energi- og termovinduer. Den ligger på en 11.2709 m2 grund, hvoraf ca. 9,4 ha. er bortforpagtet til og med 31.12.2020 til en årlig afgift på kr. 61.107,-. Den har en parklignende have og har flot udsigt over markerne fra alle vinduer. Den opvarmes med oliefyr.
INDEHOLDER:
Vindfang. med dobbelt hoveddør og franske døre til hall. Hall med dobbeltskab og flot, massiv vinkeltrappe til 1. sal. Pænt gæstebad med flisegulv, flisevægge og bruseniche med glasvæg. Baggang med flisegulv, skabe, nyere bagdør til haven og dør til massiv kældertrappe. Stort, massivt køkken med pæne bordplader, alle hvidevarer, stor spiseplads og spots i loftet. Forstue med sildebensparket og franske glasdøre til opholdsstue. Stor spisestue med parketgulv og franske døre til terrasse med havetrappe. Stor opholdsstue med parketgulv, pejs i smedejern og franske glasdøre til vestvendt fliseterrasse. Stort værelse / kontor med tæppebelægning. Gildesal / hobberum med trægulv. Toilet med flisegulv, flisevægge og vask. Baggang med vinylgulv, te-køkken med vask, kogeplader, køleskab og dør til bagtrappe med handicap-rampe.
1. SAL:
Stor fordelingsgang med 2 ovenlysvinduer. 5 store værelser med skabe - 1 med tagvinduer og bred kvist - 1 med sildebensparket. Lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge, kar med bruser, bruseniche med glasvægge, flot skab med dobbeltvask og flot vægspejl.
KÆLDER:
Forrum med lem til krybekælder. 4 gode, disponible rum. Fyrrum med stort oliefyr. Desuden garage med dobbelt og nedkørsel fra parkeringspladsen.

Køber skal respektere forpagtningskontrakten. Oprindeligt medfulgte en sukkerkovote på dengang 14,74 tons polsukker.

Ejendommen sælges i offentligt udbud for Majbølle Menighedsråd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.