Stengårdsvej 12, Bregninge, 4871 Horbelev

Fantastisk natur - evt. dele bolig - plads til dyrehold - evt. økologi m.m.

Velkommen til Stengårdsvej 12! Drømmer du om at bo i et af Falsters smukkeste naturområder, og bo et sted, hvor der er masser af luft, så se mere her.

Nedlagt landbrugsejendom med gode udbygninger, her kan du dyrke økologi, have dyrehold, den lille håndværker kan have plads til sit firma, 2 familier kan bo i ejendommen.

Der vil også være mulighed for anvendelse, som flexbolig, det vil sige at ejendommen kan benyttes som fritidsbolig.

Grunden er pt. anlagt med dejlig have, hvor der er frugttræer, man kan finde læ, børnene kan lege ugeneret og man kan nyde udelivet på terrassen. En del af grunden står som naturgrund.

Beboelsesdelen er indrettet med: Entre med klinker. Værelse ( her er klargjort til badeværelse, hvis det er ønskeligt). Køkken alrum med pilleovn. I forbindelse med køkkenalrum er spiseafdeling, hvor der er brændeovn og udgang til terrassen. 3 gode værelser. Stor opholdsstue. Bryggers. Badeværelse med bruser.

Endvidere med egen indgang nyistandsat værelse/kontor/hobbyrum, hvor der er adgang til nyere toilet med vaskarrangement.

Værksted (tidligere stald), stort lade/garage (anvendeligt til mange formål). Stor hal, som er isoleret, her har tidligere været høns, anvendes pt. til opbevaring af maskiner, campingvogne og andet.

Ejendommen ligger højt placeret i landskabet, og der er et smukt view over landskabet.

Der er kort afstand til Hesnæs havn, skoven, børnevenlig badestrand og nyd en god frokost eller andet ved Pomlenakke Traktørsted.

Der er indkøbsmuligheder og busforbindelser i området.

Ring og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.