Præstestræde 14, Majbølle, 4862 Guldborg

Gennemrenoveret landvilla med med fantastisk værksted på 190 m2.

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er ejendommen for jer, der vil skabe en tilværelse, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det åbne, grønne landskab skaber ro og overskud i hverdagen.

I er ankommet til Præstestræde 14 i Majbølle, og her præsenterer vi jer for en villa, som uden tvivl vil imponere allerede ved første øjekast. Ejendommen er nemlig gennemrenoveret fra A-Z, og kvalitet, æstetik og funktionalitet må siges at være nøgleordene. Foruden en stilren bolig og en fantastisk grund får I bl.a. også et 190 kvadratmeter stort topisoleret værksted med gulvvarme, som giver mulighed for selvstændigt erhverv såvel som den pladskrævende hobby.

Matriklen tæller 4.147 kvadratmeter, og den er anlagt med en stor indkørsel, flot grøn beplantning, solrige og skyggefulde hyggekroge såvel som et stort græsareal med plads til leg og aktiviteter. Græsset breder sig helt ud til de grønne marker, og den smukke udsigt kan naturligvis nydes fra det store terrasseområde, som bades i sol fra morgen til aften.

Boligen fordeler sig over 160 kvadratmeter, og ord er ikke fyldestgørende nok for den stil, charme og kvalitet, som denne villa besidder. Hele hjemmet prydes af smagfulde kvalitetsmaterialer, og samtidig er hver kvadratmeter udnyttet til perfektion. Stueetagen byder på et stort opholdsrum, som samler stuen, spisestuen og køkkenet i ét med plads til nærvær og samvær. Køkkenet giver ideelle rammer om madlavningen med sine gode hårde hvidevarer, og at det er opført i elegante elementer er bare endnu et plus. Spisestuen og stuen indrettes lige nøjagtigt, som I drømmer om, og de har begge udgang til terrassen og haven, ligesom de begge nyder godt af den gennemgående pejs. I stueetagen venter også en entré samt skønt badeværelse og 1. salen tilgås via en luftig og elegant trappe. Heroppe venter der intet mindre end tre regulære værelser samt et luksuriøst badeværelse med bl.a. spabad.

Alt dette toppes med en beliggenhed, som er intet mindre end fantastisk. Her bor I hyggeligt, roligt og idyllisk blandt skøn natur, og alligevel er der kun 5 minutter i bil til Guldborg, som bl.a. byder på gode muligheder for vandsport. De omkringliggende byer huser alle hverdagens fornødenheder, og som prikken over i’et er der nem og hurtig adgang til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.