Sundkrogen 8A, Sundby, 4800 Nykøbing F

Skøn 1-plansvilla på lukket vej ned til vandet i Sundby

Super lækkert 1-plansvilla - beliggende i skønne Sundby, på lukket vej og i 3. række fra Guldborgsund. Langs Guldborgsund er du tæt på Hamborgskoven med rig mulighed for gåture eller en tur på mountainbaiken - tæt på Guldborgsundcenteret samt den kommende Svanemærkede skole.

Ejendommen rummer hele 231 m2 beboelse, 36 m2 kælder samt 61 m2 integreret garage med direkte adgang til bryggers. Der er masser af plads til den store familie på de hele 1.723 m2 grund som støder op ad åben mark og masser af terrasser og kroge, hvor solen kan følges hele dagen.

Huset er bl.a. indrettet med følgende : Stor indgang med vindeltrappe til kælder - meget stort og flot køkken / alrum med stor vaskeø, opvarmet flisegulv og stor spiseafdeling med dør til overdækket terrasse. Stor børneafdeling med 2 store værelser og eget badeværelse. Skøn opholdsstue med gode vinduespartier og vægthængt brændeovn. Forældre afdeling med stort soveværelse med skabsvæg og dør til terrassen samt nyindrettet badeværelse.
Derudover rummer det et stort kontor / værelse, bryggers med skabe, stik til vaskesøjle samt direkte adgang til garagen. I kælderen er der indrettet depotrum samt kontor / hobbyrum.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme - hvor der flere steder er lavet med gulvvarme og suppleret med brændeovn fra 2008 samt solceller fra 2010, gør at ejendommen har flot Energimærke C.

Velkommen til dette dejlige og rummelige familiehus i skønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.