Ndr Ringvej 2, 4800 Nykøbing F

Kontor- og lagerejendom med egen P-plads og tilladelse til beboelse

Meget rummelig og rigtig godt beliggende erhvervsejendom på 443 m2 kontor- og lagerrum. Ejendommen er fordelt på 2 bygninger, hvor forhuset fra 1955 er i 2 plan, og baghuset fra 1980 er i 3 plan. Forhuset er opført i pudsede sten, og baghuset er opført i røde sten - begge med paptag. Bygningerne ligger på en 1.079 m2 grund med egen parkeringsplads til 10 biler mod gaden. Forhuset opvarmes med el, og baghuset med oliefyr og centralvarme.
Bygningerne er forskudt sammensat af en stor 4-svingstrappe med vinylbelægning.

FORHUS:
Indgang i kælderen med forrum, mellemgang, fyr- og teknikrum med oliefyr og ældre nødstrømsgenerator, fordelingsgang med vinkeltrappe til 1. sal, skyllerum med vask, flere depotrum, 2 toiletter med vask og stort show-room i 2 etageplan og stor lofthøjde (tidligere luftmeldecentral).
1. SAL:
Repos / fordelingsgang, pænt køkken i hvide elementer, kontor og disponibe rum med skråvinduer og udsigt over det store lokale i kælderen.

BAGHUS:
Vindfang med pænt dørparti og dør til tidligere nævnte trappetårn, som også har nedgang til kælderen. Fordelingsgang med vinylgulv. Kontor med tæppebelægning. 4 gode kontorer med vinylbelægning. Lidt ældre køkken i egefiner med vinylgulv og opvaskemaskine.
1.SAL:
Entré / garderoberum med parketgulv. 2 pæne toiletter med flisegulve, flisevægge, 2 vaske og indmurede spejle. Stort kontorlandskab med parketgulv og dør til udvendig stål-/brandtrappe. Kontor med samme gulv. Pænt køkken i hvide elementer med vinylgulv. Stort chef-kontor med parketgulv.
KÆLDER:
Fordelingsgang med dør til udvendig trappe og flere depotrum.


EN EJENDOM MED RIGTIG MANGE MULIGHEDER FOR DEN RETTE KØBER !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.