Slotsbryggen 22, 4., 4800 Nykøbing F

PENTHOUSE LEJLIGHED MED DEN BEDSTE BELIGGENHED I NYKØBING F

Ud til kanalen og lystbådehavnen på den ene side og med udsigt over Guldborgsund på den anden, finder vi denne smukke penthouse lejlighed på 266 m2 fra 2008. Dette er en helt unik bolig med Nykøbing Falsters bedste beliggenhed og udsigt. Fra lejligheden opleves helt fantastiske solnedgange og endeløs og åndeløs udsigt til hav, himmel og horisont.

Lejligheden består af en stor stue, stort spisekøkken, bryggers, gæstetoilet, entré og soveafdeling med tre værelser og stort badeværelse. Boligen har store vinduespartier hele vejen rundt, og grænserne mellem land og vand forsvinder let, når man åbner ud til en af de tre terrasser. Lejligheden igennem er der lagt Douglas plankegulve, og der er i det hele taget ikke en finger at sætte på materialevalg og indretning. Stilen i lejligheden er holdt lys og let med store hvide flader, højt til loftet og masser af gulvplads, og der er rig mulighed for at skabe sig lige præcis det hjem, man drømmer om.

Boligen er ideel til såvel "det grå guld" som til børnefamilien. På grund af den fine planløsning i boligen ville det også være en mulighed at bruge værelset mod kanalen til kontor/liberalt erhverv, da der er direkte adgang fra entréen.

Miljøet omkring ejendommen er hyggeligt med sejlerliv og en café i stueetagen. Der kan fortøjes i kanalen, og således kan man få sejlende gæster.

Indkøbsmuligheder, restauranter og underholdning findes indenfor gåafstand.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.