Colbjørnsensvej 24, 4800 Nykøbing F

Meget centralt beliggende og rummeligt byhus / dobbelthus på 89 m2 + 54 m2 rigtig god og tør kælder, opført i malede sten med eternittag og termovinduer. Huset er sammenbygget til den ene side og ligger på 315 m2 dejlig grund i det attraktive sygehuskvarter tæt på alle faciliteter, som indkøb, skole, bus, børnehave, Guldborgsund, Slotsbryggen og gåafstand til byen. Det opvarmes med fjernvarme og brændeovn.

INDEHOLDER:
Entré med afhøvlet trægulv, garderobeplads, dør til kældertrappe og massiv, afhøvlet trappe til 1. sal. Godt køkken i ahorn med grå bordplader, træflisegulv, alle hvidevarer, bardisk med spiseplads og glasdør til niveau-forhøjet terrasse i træ med læhegn og trappe til gårdhave. Stort alrum / spisestue med afhøvlet trægulv og stort vindue til haven. Hyggelig opholdsstue med samme gulv og brændeovn med glaslåge.

1. SAL:
Repos med afhøvlet trægulv og loftlem. Meget stort soveværelse med trælaminatgulv og bred kvist til gaden. Meget stort værelse med samme gulv og 2 nyere tagvinduer.

KÆLDER:
Forrum / fordelingsgang med pænt vinylgulv. Dejligt, opvarmet kontor / gæsteværelse med trægulv og dobbeltskab. Pænt toilet med samme vinylgulv, vask, spots og hvid sanitet. Værkstedsrum med samme vinylgulv og arbejdsbord. Stort, opvarmet vaskerum med samme vinylgulv, stik til vaskemaskine, bruseniche med flisevægge og dør til gårdhaven.

Hyggelig gårdhave med fliser og overdækket, aflåselig port til indkørsel. Hyggelig, overdækket træ-terrasse med termotag. Dejligt udhus i træ med paptag, synlige loftbjælker, laminattrægulv samt vindue og bagdør til førnævnte terrasse. Flisebelagt indkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.