Frisegade 36A, 4800 Nykøbing F

Spændende og stor byvilla / dobbelthus på 284 m2 i pudsede sten med tegl- og eternittag samt sprossede vinduer. Den er opdelt i 2 niveauer og er pænt moderniseret med respekt for husets alder. Den ligger på en 633 m2 dejlig grund i byen med en helt speciel have. Det ligger i gåafstand fra alle faciliteter. Den opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:
Portgang med hoveddør fra gaden, flisegulv, dør til stuen og dobbeltdør til gårdhave. Entré med med hoveddør fra gårdhaven, flisegulv, garderobe, massiv trappe til 1. sal og 3 trin til repos. Stort soveværelse med afhøvlet trægulv og dobbeltskab med skydelåger. Stor, hyggelig opholdsstue med flot parketgulv, stukloft og store vinduer til gaden. Pænt bad med opvarmet flisegulv, flisevægge, vask, skabe og 6-kantet bruseniche med glassten. Stort, utraditionelt køkken i hvide elementer med sorte bordplader, vaske-ø med siddepladser, opvarmet flisegulv, spots i loftet, stor spiseplads og glasdør til gårdhaven. Stor spise- / fjernsynsstue med opvarmet flisegulv og glasdør til gårdhaven. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, skab med vask, håndklædetørrer, vægspejl med integreret lys og bruseniche med glassten. Meget stort værelse med opvarmet flisegulv.

1. SAL:
Stort forrum / kontor / fordelingsgang med tagvindue, vinylgulv og 3 trin op til repos. Stort værelse med malet trægulv. Stort værelse med trægulv. Pænt toilet med vinylgulv, vask i bordplade og tagvindue. Depotrum med tagvinduer. 3 sammenlagte rum / stuer med trægulv, the-køkken med hvidevarer (kan opdeles). Huset giver mulighed for beboelse af 2 familier. Muret, ældre udhus / værkksted i mursten og bindingsværk med tegltag og uudnyttet loftrum. Lækker gårdhave med stor træ-terrasse og trappe til haven.
Spændende, sydvestvendt have med flere terrasser og pæn beplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.