Møllegade 46, 4850 Stubbekøbing

Meget charmerende rækkehus i Stubbekøbing

Virkelig hyggelig og charmerende rækkehus i Stubbekøbing By, centralt beliggende, i roligt område tæt på havnen og med hyggelig, solrig gårdhave. Huset er opført i pudset facade, rødt tegltag og delvist småsprossede energivinduer, med en beboelse på ialt 120 m2 og en hyggelig grund på 627 m2. Ejendommen fremstår pænt moderniseret, med flot Energimærke B og lavt årligt varmeforbrug.

Fra entréen er der adgang til 1.salen, badeværelset og stuen - der er stadigvæk bevaret de gamle vægpaneler og andre detaljer der fortæller om et hus fra 1870. Skøn opholds- / spisestue med flotte plankegulve og brændeovn. Lyst køkken i hvide elementer, spiseplads og kig til gårdhaven. Fra bagindgangen er der indgang til pænt badeværelse med flisegulv, stor bruseniche og pænt bademiljø.

1.salen er indrettet med stort åbent kontor eller ekstra stue med stor kvist mod haven, lille soveafdeling. Derudover er der soveværelse med udgang til depotrum (walk-in closet).

Der er fra gårdhaven nedgang til 6 m2 lille kælder. Der er ligeledes 35 m2 udhus og skøn overdækning. Rigtig hyggelig og solrig gårdhave samt stor og pæn anlagt have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.