Hasselvænget 19, Marielyst, 4873 Væggerløse

Meget velholdt og centralt fritidshus på 97 m2 i gulmalet træbeklædning med paptag fra 2006 og energivinduer fra 2006. Det ligger på en 1.044 m2 lukket grund med mange hyggelige kroge. Det ligger ud til en asfalteret i et meget roligt område med kort afstand til Marielyst Torv, indkøb, bus, restauranter m.m. Huset opvarmes el, varmepumpe og brændeovn. Huset er bygget med loft til kip i næsten alle rum.

INDEHOLDER:
Entré med overdækket hoveddør ved carporten, garderobeplads og spots i loftet. Stort soveværelse med skabsvæg (tidligere 2 værelser). Pænt badeværelse med flisegulv, trævægge, pænt skab med vask, stort vægspejl med spots, ekstra skabe og bruseniche med vinylvægge. Meget stor og lys vinkelstue med store vinduer til haven, dør til fliseterrasse, varmepumpe, god brændeovn, indbygget reol med underskabe og spots i loftet. Åbent elementkøkken i mørk eg med lyse bordplader, vinylgulv, alle hvidevarer og dør til førnævnte terrasse. Dejligt værelse (tidligere soveværelse) med trægulv, 3-fløjet skab og dør til haven.

Desuden stor, sammenbygget carport i træ med paptag, flisegulv og mellemgang til haven. Tilbygget brænderum. Delvis isoleret vaske- og værkstedsrum med flisegulv og stik til vaskesøjle. Åbent depot- / redskabsrum med flisegulv. Godt, integreret depotrum med vinylbelagt betongulv, opvarmning fra stuen og skabsvæg med skydelåger. Dejligt anneks i træ med paptag, indlagt strøm og overdækket terrasse. Stor, sydvendt fliseterrasse med markise.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.