Agermånevej 7, Marielyst, 4873 Væggerløse

Virkelig skøn helårs 1-plansvilla på Marielyst

Her har du muligheden for at bo helårs på Marielyst - dette skønne 1-plansvilla på hele 175 m2 beboelse og helt fantastisk dejlig grund på 1.167 m2, beliggende på rolig vej, tæt på indkøb, torvet, golfbanen og en af Danmarks bedste badestrande. Der er også mulighed for at opnå Flexbolig status, så alle muligheder er åbne. Ejendommen er opført i mursten, eternittag, termovinduer og opvarmes med oliefyr og brændeovn.

INDEHOLDER :

Pæn forgang med klinkegulv og franske døre til fordelingsgangen som har parketgulve og brændeovn. Der er 2 rigtige gode værelser og stort soveværelse. Bryggers / bagindgang med bruseniche og masser af skabsplads. Rigtig pænt flisebadeværelse med gulvvarme, bruseniche, godt bademiljø og hvid sanitet. Meget stor opholds- og spisestue med store vinduespartier med skydedøre til haven, hvor der er delvis overdækning samt god markise. Dejligt spisekøkken i pæne elementer, med masser af skabe og hyggelig spisekrog.

20 m2 carport i forbindelse med huset og derudover er der 15 m2 redskabsrum samt overdækning. Meget velholdt grund med små terrasse og hyggekroge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.