Vestervang 10, 4800 Nykøbing F

Attraktivt beliggende 1-planshus på 79 m2 med fuld kælder.

Meget attraktivt beliggende og rummeligt 1-planshus på 79 m2 med fuld kælder, i pudset/-malet facade med paptag og næsten nye energiruder overalt. Det er fritliggende på 447 m2 meget velanlagt grund i hyggeligt, trafikstille og dermed børnevenligt kvarter nord for byen, og direkte op til åbne marker i baghaven.

INDEHOLDER:
Entré med overdækket hoveddør, pergogulv, listelofter med indbygget spot, nedgang til kælder og indbygget garderobeskabe. Toilet med nyt bademiljø, terrazzogulv og hvidmalede fliser på væg.
Pænt køkken i lyst birk med palisander-bordplade med nedfældet vask og fantastisk udsigt over marker, plantage og Gl. Kirstineberg. Vinkelstue med spise-/opholdsplads, brændeovn, listelofter, flotte hvidmalet trægulve og førnævnte udsigt. Soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger.

KÆLDER:
Opvarmet kælder med ca. 2 meter til loft, flisegulv og fremtræder i rigtig god og tør stand. Udvendig nedgang, der er indbygget. Gl. viktualierum/depotrum. Stor gildestue. Badeværelse med stor bruseniche og vaskemaskine. Godt depotrum. Hobbyrum / gæsteværelse (ikke beboelse) med fjernvarmeinstallation.

Desuden garage på 28 m2 med automatisk portåbner fra bil, hus og i garagen. Ligeledes er der redskabsrum og cykelskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.