Ny Østergade 4, 4880 Nysted

Stor beboelse- / erhvervsejendom med masser af muligheder.

Hele 520 m2 - fordelt på 298 m2 i stueetagen og 222 m2 på 1.salen - stueetagen har været brugt til institution, men kan nemt indrettes til beboelse og indrettes som stor beboelseslejlighed.
Ejendommen har en af Nysted billigste m2 priser - kr. 2.796 !!
Ejendommen er beliggende i Nysted centrum, på en 1.300 m2 stor grund med god gårdhave og 13 m2 udhus, med rigtige gode parkerings forhold ved ejendommen. Der er rigtig mange muligheder for at bruge stueetagen til liberalt erhverv, klinik, lægehus m.m. eller man kunne indrette den som beboelse og have 2 selvstændige lejligheder. Ejendommen fremstår flot vedligeholdt ude som inde.

Stueetagen :

Direkte indgang fra gaden til vindfang og derfra går man ind i meget stor vinkelstue, som nemt kan opdeles. 3 meget store værelser. Fra stuen er der adgang til stort åbent køkken / alrum i hvide elementer, med alle hårde hvidevarer og med adgang til stor baggang. Ved køkkenet er der ligeledes 2 værelser, 2 store pæne flisebadeværelser, depotrum og ekstra toilet.

1.Salen :

Egen separat udvendig opgang til 1.salen.
Fra det lille vindfang kommer man ind i et meget stort åben køkken / alrum med hyggelig skråvægge og god spiseplads. Der er i alt 5 gode værelser, et bryggers med stik til vaskesøjle og håndvask samt badeværelse med vinylgulv, brusekabine og hvid sanitet. Ligeledes er der 2 meget store stuer med parketgulve og adskilt med franske døre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.