Ertebøllevej 10, 4840 Nørre Alslev

Flot bygget 1-pansvilla fra 2006 på 129 m2 beboelse i rødflammede sten med sort afvalmet tag og hvide, sprossede energivinduer. Den ligger på en 1.010 m2 flot anlagt grund i et meget roligt og børnevenligt kvarter med bagsiden ud til stort fællesområde og med stisystem næsten op til byens centrum. Det ligger med få minutters gang til indkøb, skole, børnehave, svømmehal, sportshal, togstation m.m. Der er få minutters kørsel til motorvej mod København. Huset opvarmes utroligt billigt med gulvvarme overalt, oliefyr og brændeovn.

INDEHOLDER:
Dejlig entré / bryggers med flisegulv, bord med vask, garderobeplads, skabe, spots, stik til vaskesøjle og overdækket hoveddør ved carporten. Stor, lys opholds- og spisestue med flisegulv, brændeovn med glaslåge, karnap med glas til alle sider og dobbelt glasdør til stor, sydvestvendt fliseterrasse med læmure. Dejligt, åbent køkken i birk med pæne bordplader, alle hvidevarer, flisegulv, vaske-ø med halvvæg til stuen og spots i loftet. 2 store værelser med trægulve, og begge har dobbeltskab med skydelåger. Lækkert badeværelse med flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, stort vægspejl med spots, 6-kantet bruseniche og håndklædetørrer. Stort soveværelse med trægulv, glasdør til morgen-terrasse og skydedør til stort walk-in closet med hylder og bøjlestænger. Indbygget fyrrum / depotrum med egen indgang, flisegulv, hylder, væghængt oliefyr og combi-elvandvarmer. Huset er forberedt til central-støvsuger.

Stor sammenbygget carport med listeloft, spots og loftlem med stige. Lækkert viktualierum / værkstedsrum med reoler. Separat liggende og isoleret garage i træ med hardiplank-beklædning, betongulv, sidedør og fjernbetjent hæveport.

Flot fliseindkørsel. Både hus og have er meget vedligeholdelsesnemt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.