Rosenlundvej 7, Geltofte, 4891 Toreby L

Unik og spændende landejendom for den kræsne køber

Flot moderniseret og naturskønt beliggende landejendom på 254 m2 bolig i vandskurede vægge med alu-/trævinduer fra 2008 og eternittag. Den ligger på en 4.713 m2 dejlig naturgrund for enden af ca. 400 m2 fælles stikvej med naboen. Huset er renoveret fra kælder til kvist i de seneste år. Huset opvarmes med et godt jordvarmeanlæg og gulvvarme i stueplan. Det ligger med marker og skove til alle sider, kun 5-6 kilometer fra Toreby med indkøb, sportshal, godt foreningsliv m.m.

INDEHOLDER: Stor entré / hall med flisegulv, flot, massiv vinkeltrappe til 1. sal og glasdør til køkken. Stort værelse med dejlig udsigt. Stort gæsteværelse med tæppebelægning. Stort soveværelse med varmepumpe/aircondition og 2 walk-in skabe med hylder. Lækkert flisebad med pænt skab med vask, flisevægge, stor brusenciche og spots. Stor, lys og vinkelbygget ophols- / spisestue med dobbelte glasdøre til sydvendt fliseterrasse, franske døre til køkken og flot udsigt til 2 sider. Meget stort og lækkert køkken i hvide elementer med grå bordplader, gode hvidevarer, flisegulv, glasdør til nordvestvendt fliseterrasse, hyggekrog og meget stor spiseplads med dobbelt glasdør til førstnævnte terrasse. Stort bryggers med flisegulv, stik til vaskesøjle, tekmikrum og skabsvæg med skydelåger, som gemmer på arbejdsbord med vask.

1. SAL: Stor repos med 2 tagvinduer og mulighed for kontorplads. Stort gavlværelse med glasdør til 18 m2 altan med murede søjler og flot udsigt. Meget stort værelse med tagvinduer og dør til uudnyttet loftrum med muligheder. Dejligt bad med vinylgulv, pænt skab med vask, stor bruseniche og vægtoilet.

Muret dobbelt-carport med dør til baghaven samt overdækning med fliser. Stort, isoleret depotrum med betongulv og loftlem. Under altanen er et godt, isoleret værksted med betongulv og varmepumpe. Stor fliseterrasse med 2 store espalierer med solgardiner. Redskabsrum i stål. Isoleret anneks/legehus i træ med eternittag. Hønsehus. I baghaven er et stort fliseområde med 4 x 8 meter swimmingpool med teaktræskant , dybde på 1,3 meter og tilhørende pumpeudstyr i depotrummet. Dejlig grund med lille sø samt nem have med stor græsplæne og pæn beplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.