Hasseløvej 119B, Hasselø, 4873 Væggerløse

Utrolig flot beliggende landejendom med 7 hektar jord og vandudsigt

Unikt beliggende og romantisk træhus på 219 m2 i svensk stil med rødt tegltag og delvist sprossede vinduer. Til ejendommen hører en 119 m2 udbygning med anneks, 50 m2 udhus og 48 m2 carport. Ejendommen ligger på en 70.400 m2 grund med Guldborgsund på de 2 sider og landbrugsjord til de andre sider. Der er mulighed for jagt, dyrehold, fiskeri fra egen bådebro og dyrkning af vinmarken på grunden. Jorden er klar til evt. omlægning til økologisk brug. Huset opvarmes med el, varmepumper og brændeovn.
INDEHOLDER:
Flot hall med massiv, overdækket hoveddør, linoleumsgulv og massiv vinkeltrappe til 1. sal. Stort værelse værelse/jagtstue/bibliotek. Utraditionelt bad med trægulv, massivt skab med vask, bruseniche med vinylbeklædning og dør til sauna. Hyggelig forstue/spisestue med plankegulv og franske døre til udestue. Lækker udestue / veranda med vinduer til alle sider, dobbeltglasdør til træ-terrasse og den flotteste udsigt mod syd over Hasselø Bredning. Hyggelig opholdsstue med plankegulv, god brændeovn, varmepumpe og glasdør til orangeri. Flot Willab orangeri i aluminium med hærdet glas til alle sider og til kip, portugesisk skifergulv, frugttræer og døre til haven. Hyggeligt landkøkken med massive bordplader, alle hvidevarer, trægulv, hyggelig spisekrog og glasdør til urtehave. Stort bryggers med vinylgulv, massivt bord med vask, stik til vaskesøjle, dør til viktualiekælder og overdækket dør til gårdsplads.
1. SAL:
Repos / fordelingsgang med trægulv og garderobeniche. Stort atelier med indirekte lys fra store tagvinduer, synlige bjælker og plankegulv. Charmerende soveværelse med plankegulv, vindues-/dørparti til sydvendt altan og fantastisk udsigt. 2 gode værelser med trægulve og flot udsigt.
Lukket gårdsplads med granit-skærver. Dobbelt carport i træ med pooldugstag.
119 m2 udbygning i samme materialer som hovedhuset med anneks, som har køkken, bad og 2 værelser (ej opført i BBR). Desuden stort værksted med betongulv og dør til tidligere staldrum med dobbeltport til indkørsel og trappe til stort loftrum.
Lille overdækning til trailer, muret drivhus med glaspartier til kip, maskinhus, hønsegård, urtehave med højbede, mange hyggekroge i haven, vinmark med 450 planter, bådebro og utroligt mange muligheder for et dejligt liv på landet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.