Skovvej 6, Nagelsti, 4800 Nykøbing F

Virkelig meget hus for pengene - hele 146 m2 beboelse i et plan, opført i røde mursten, cementtagsten og delvis nye energivinduer over (fra 2016). Ejendommen er beliggende i roligt område i Nagelsti, med stisystem til skole, indkøb og tæt på marker, skov og Guldborgsund. Ejendommen ligger på en 1.000 m2 stor og ugeneret grund med skøn baghave med gl. beplantning.

INDEHOLDER :

Entré med garderobeplads, hvorfra der er adgang til adskilt badeværelse med badekar, hvide fliser og håndvask samt særskilt toilet med håndvask. Der er 2 gode værelser samt rigtig godt soveværelse med skabsvæg og med udgang til baghaven. Spisekøkkenet er i hvide elementer med træbordplade, god spiseplads og med åbning mod spisestuen. Fra spisestuen er der åbent til opholdsstuen som er meget rustik med loft til kip, flisegulv, murstensvæg med pejs og med udgange både til for- og baghaven. Der er fra indkørslen indgang til bryggers med stik til vaskesøjle og fjernvarmeinstallationerne.

Der er delvis flotte parketgulve, god indretning og kan med en kærlig hånd inde og ude, blive helt igennem dejlig villa. Der er mindre vestvendt fliseterrasse samt meget stor flisebelagt terrasse med delvis overdækning og markise i baghaven.

Derudover er der 24 m2 carport i forlængelse af indkørslen samt 16 m2 udhus i træ.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.