Bøtøvej 43, Marielyst, 4873 Væggerløse

Spændende helårsvilla uden bopælspligt på Marielyst helt tæt ved stranden

Stor og rummelig 2-plansvilla på 201 m2 med 2 altaner og lækker overdækket terrasse i 2. række til Danmarks bedste badestrand. Huset ligger på en 2.487 m2 pænt beplantet grund med egen sti ned til stranden. Ejendommen står flot i mursten og pudset facade med nyere cementtagsten og energivinduer overalt. Huset opvarmes meget billigt med pille-/brændefyr og solpaneler. Der er en 87 m2 stor opvarmet garage med plads til op til 3 biler. Mulighed for udnyttelse af den resterende del af husets tagetage. Der er kort afstand til indkøb, Marielyst torv, restauranter m.m. Huset må benyttes som flexbolig (helårsbolig uden bopælspligt).
HUSETS STUEETAGE
Du kommer ind fra gårdspladsen via det overdækkede vindfang, hvor nedgangen til kælderen også er. Entréen har diagonalt flisegulv, vinkeltrappe til førstesal og en lille kælder/fadebur under trappen. Der er desuden adgang til lækkert flisebadeværelse med toilet og bruseniche.

Fra entréen er der adgang til et stort soveværelse med trægulv og rummelig walk-in garderobe bag skydedør og direkte adgang til eget badeværelse med både en stor bruseniche og et 2-personers spa-kar med varmelegeme.

Når du kommer ind i det store køkken-alrum, mødes du af et dejligt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Køkkenet er fra Biga med låger i valnød, varmebestandige bordplader i terrazzosten, alle hvidevarer og hyggelig spisestue i tilknytning til køkkenet. Fra køkkenet er der direkte adgang til stort bryggers med yderligere skabsplads, bordplads samt stor dyb vask. I bryggerset er desuden en opbygget vaskesøjle.
Fra spise-/siddekrogen i den 5-kantet karnap ved køkkenet har du en skøn følelse af at sidde midt ude i den velanlagte have.
I forlængelse af spisestuen er der en dejlig opholdsstue med kig til gårdspladsen og et stort sydvendt vinduesparti med dobbelt glasdør ud til den overdækkede og afskærmede terrasse med spots i loftet, der forlænger sæsonen for mange hyggelige timer i det fri betragteligt.
I stueplan er der yderligere et stort værelse med vestvendt vindue, trægulv og reoler – perfekt som kontor, til liberalt erhverv eller til teenageren.
1. SAL Opbygget omkring repos, hvorfra der er adgang til 3 værelser:
Godt kontor med hylder. Stort værelse med udgang til østvendt altan. Dejligt værelse med direkte udgang til stor 24 m2 overdækket og vestvendt altan med trægulv. Tagetagen (husets nordlige del) kan åbnes op til yderligere boligareal.

BEMÆRKNINGER TIL HUSET
Det er centralstøvsuger i hele huset og gulvvarme i stueplan. Ventilationsanlæg i hele huset (central udsugning med varmegenvinding).
Huset har et pænt interiør hele vejen igennem fra ombygningen i 2002. God kælder (ét rum) på ca. 23 m2 med elvandvarmer.

GARAGE, HAVE MV.
Til huset hører en 87 m2 kombineret værksted/fyrrum og garage med plads til op til 3 biler. Garagen har 3 fjernbetjente porte og selvstændig indgangsdør og er opført med lærketræ og murede gavle, tagpap, opvarmet betongulv. I værksted/fyrrummet er placeret ejendommens pille- og brændefyr samt 2.000 liter buffer-tank til solpanelerne, som ligger på taget.
På garagens sydvendte side er der opført drivhus med plantebord med indlagt vand og afløb. Haven er flot anlagt med fliser omkring hele huset, flere små terrasser og hyggekroge, der indbyder til at slå sig ned og hygge, samt egen sti i baghaven direkte til ned stranden. Bag garagen er anlagt en mindre græsplæne, der ligger fuldstændigt ugeneret.
Den store overdækket og vindafskærmet terrasse på husets sydside indbyder til mange hyggelige timer med god mad og gæster, både forår, sommer og efterår, mens morgenkaffen fx kan indtages på den lille terrasse på husets østside ud mod gårdspladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.