Strandvænget 3, 4862 Guldborg

Fantastisk villa ved Guldborgsund og med egen swimmingpool

Helt igennem flot og moderniseret villa med hele 188 m2 beboelse, 99 m2 høj kælder og med udkig til Guldborgsund. Ejendommen er opført i pudset facade, eternittag og termovinduer og ligger på en 1.403 m2 fantastisk grund, med helt lukket gårdhave, drivhus og swimmingpool bl.a. Ejendommen ligger på lukket vej ned til Guldborgsund i mindre landsby, med hyggelig lystbådehavn, indkøb m.m.

INDEHOLDER :

Entré med god trappe til 1.sal og flot garderobemiljø. Flot gæstebadeværelse med opvarmet vinylgulv, bruseniche og pænt bademiljø. Stor åben opholdsstue med parketgulv og åbent til helårsstue med store glaspartier, opvarmet flisegulv og udgang til haven. God spisestue med parketgulv.
Rigtig flot spisekøkken med gulvvarme, indbygget spot, god spiseplads og udgang til den lukket gårdhave.

1.SAL :

Super lækker forældre-afdeling med garderobeniche, super flot flisebadeværelse med spaa, bruseniche, håndklædetørre m.m. Fra soveværelset er der dobbeltdør til skøn altan med udsigt over Guldborgsund. Derudover er der 2 gode værelser.

KÆLDER :

Virkelig dejlig gildestue med plads til den store familie og med eget stort køkken i pæne elementer. Derudover er der depotrum, toilet, bryggers med bruseniche, varmeinstallation og stik til vaskesøjle.

I den 65 m2 tidligere garage, er der delvist indrettet havestue med klinkegulv, store vinduespartier, grill plads m.m. samt godt værksted.

Haven er indrettet med helt lukket gårdhave, dejlig swimmingpool, virkelig skøn og flot anlagt have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.