Storstrømsvej 68, Brarup, 4840 Nørre Alslev

Moderniseret og indflytningsklart hus med kælder og udestue.

Landligt beliggende og godt bygget 1-planshus på 75 m2 + 50 m2 kælder. Det er opført i røde sten med opmurede gavle, eternittag og nyere, sprossede energivinduer med hvide rammer. Det ligger på en 593 m2 pænt anlagt og lukket grund med stenbelagt forplads og parkeringsmuligheder for 3-4 biler. Baghaven støder op til åbne marker. Huset er godt isoleret og opvarmes med godt oliefyr, suppleret med brændeovn. Det ligger til landevejen mellem Kippinge og Guldborg med lystbådehavn, indkøb, bademuligheder m.m.

INDEHOLDER:
Pæn entré med adgang fra flisebelagt hovedtrappe, nyere hoveddør, nyere trægulv, loftlem med stige, garderobeplads og nedgang til kælder. Pænt badeværelse med diagonalt flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, stort vægspejl, bruseniche med flisevægge, spots i loftet og hvid sanitet. Dejlig, lys opholds- og spisestue med afhøvlet trægulv og brændeovn med glaslåge. Pænt, åbent elementkøkken i ask med lyse bordplader, alle hvidevarer, afhøvlet trægulv og god spiseplads. Soveværelse med tæppebelagt trægulv og 4 indbyggede skabe med glaslåger. Godt kontor / værelse / walk-in closet med tæppebelagt trægulv og udsigt over markerne.

KÆLDER:
Stort forrum med pænt flisegulv, nyere dør til havetrappe, godt oliefyr, combi-vandvarmer og vaskemaskine. Pænt badeværelse med flisegulv, malede vægge, skab med vask, stort vægspejl og bruseniche. Lille mellemgang med flisegulv. Viktualierum med flisegulv og hylder.

Stort værkstedsrum med betongulv, arbejdsbord og lem til krybekælder. Pænt opvarmet kontor med nyere trægulv.
Bag huset er en 12 m2 sammenbygget udestue i træ med flisegulv, klart pladetag, vinduer til alle sider og skydedør til haven. Desuden udhus i træ med paptag. Lukket baghave med fliseterrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.