Alperosevej 20, Marielyst, 4873 Væggerløse

Super attraktiv beliggenhed i selve Marielyst.

Søger du et fritidshus, hvor du kan sætte dit eget præg, og hvor du får en eftertragtet beliggenhed i hjertet af Marielyst, så se mere her!

Fritidshuset ligger for enden af Alperosevej, som er en lukket stikvej. Det tager få minutter at gå til indkøb, Marielyst centrum m.m. og i løbet af 10 minutter er du ved en af de mest populære badestrande i Danmark.

Fritidshuset er på 104 m2 beboelse, så der er rigelig med plads. Ejendommen trænger til renovering og haven trænger til lidt "grønne fingrer", men har du mulighed for at gøre noget selv ved hus og have, så får du her et skønt beliggende fritidshus.

Er du til natur, så byder området på masser at skønne naturoplevelser, det smukke standområde langs Østersøen, Bøtøskoven og området ved Fugleservatet.

Fritidshusets indretning består af: Entre med klinker på gulv. Pænt flisebadeværelse med muret bruseniche og vaskarrangement. Ældre køkken. Udestue. fra udestuen er der adgang til værelse og hobbyrum (mangler færdiggørelse). Yderlig 2 værelser og udestue/havestue. Fra entre er der adgang til stor 2-delt opholdsstue i forskudtplan, og hvor der er brændeovn.

Endvidere garage og udhusrum til diverse.

Grunden er anlagt med flere terrassearealer, og en stor variation af buske, træer m.m.

Et fritidshus med masser af muligheder og eftertragtet beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.