Pontoppidansgade 21, 4800 Nykøbing F

Charmerende rødstensvilla på Østerbro

Charmerende og flot rødstensvilla, beliggende på rolig gade på Østerbro, tæt på alle byens faciliteter. Ejendommen er på 126 m2 beboelse, 71 m2 rigtig god og brugbar kælder og ligger på en 370 m2 overskuelig vestvendt grund, så man kan nyde de gode aften timer. Super kælder til teenager afdeling, kontor eller lignende og med toilet forhold i alle 3 etager.

Fra entréen er der adgang til 1.salen via flot trappe, nedgang til kælderen og indrettet lille gæstetoilet. Rigtig hyggelig opholds- / spisestue med flotte plankegulve, karnap mod vejen og brændeovn med flot front. Ekstra lille lys stue med nedgang til den vestvendte have. Pænt køkken med lille spiseplads eller mulighed for at åbne op mod stuen til køkken / alrum.
På 1.salen er der indrettet 2 værelser og soveværelse med stort 4-fløjet skab med skydelåger. Derudover er der badeværelse med vinylgulv, badekar og farvet sanitet.
I kælderen er der ca. 2 meter til loftet og en meget anvendelig kælder, indrettet med kontor / teenager afdeling (ikke beboelse), viktualierum, toilet, stort depotrum med hylder samt bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle og baderum.

Der er ligeledes 35 m2 carport, heraf 9 m2 udhus samt 15 m2 overdækning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.