Østerbro 3, Maglebrænde, 4850 Stubbekøbing

Pænt moderniseret og rummelig 2-plansvilla på 130 m2 og 25 m2 sammenbygget udhus med bryggers. Desuden 130 m2 garage fra en tidligere vognmandsforretning. Huset er opført i gulpudsede sten med eternittag og termovinduer. Det ligger på en 1.325 m2 stor grund med stor indkørsel og plads til aflæsning, parkering m.m. Huset opvarmes billigt med nyere pillefyr.

INDEHOLDER:
Entré med nyere hoveddør, garderobeplads og tæppebelagt trappe til 1. sal. Lækkert, nyere badeværelse med opvarmet flisegulv, malede vægge, pænt skab med vask, stort vægspejl med spots, håndklædetørrer og bruseniche med flisevægge. Dejlig, lys opholds- og spisestue med trælaminatgulv, flot udsigt og glasdør til vestvendt fliseterrasse. Ekstra spisestue / alrum med gennemræksskabe til køkken (kan ombygges til ekstra værelse). Pænt, lidt ældre elementkøkken med samme gulv, alle hvidevarer, dejlig spiseplads ved havevindue, skydedør til stuen og dør til viktualiekælder. Baggang med flisegulv, garderobeplads og dør til gårdhave. Dejligt bryggers med flisegulv, bord med vask, skabe og stik til vaskesøjle. Stort fyrrum / værksted med flisegulv, elvandvarmer, 4 år gammelt pillefyr og bred dør til førnævnte gårdhave.

1. SAL:
Repos med 3 skabe til loft og gavlvindue med flot udsigt. Stort kontor / fjernsynsstue med tagvinduer. Meget stort soveværelse med skabe og kvist med dør til stor tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt. Huset har hvide pudslofter, delvis nye døre og vinduer m.m.

Desuden 130 m2 garage i træ med stålbeklædning på vægge og tag, betongulv, skydeporte og delvis isoleret værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.