Østre Alle 96, 4800 Nykøbing F

Attraktiv enderækkehus - eftertragtet beliggenhed.

Spændende ejendom / enderækkehus beliggende på Østerbro, nær golfbanen, skoven, boldbaner, indkøb, skole og meget mere. Her er rart at være, og søger du en bolig, med nem vedligeholdelse - både ude og inde, så se mere her. Et særdeles godt kvarter at bo i, hvor man har et godt fælleskab via grundejerforeningen, her vil være trygt at bo. Haven er nem at passe, der er plads til terrasse hygge og der er fælles græsplæner.

Huset er funktionelt indrettet med: Dejligt bryggers/gang. Nydeligt køkken med god skabsplads, og som ligger i åben forbindelse med en af husets stuer. Der er herfra udgang til terrasse og haven. Værelse. Husets entrè med skabsplads. Badeværelse med bruseniche og som trænger til renovering.

1. sal er udnyttet med: Skøn stue / evt. hobbyrum eller værelse, der er herfra udgang til skøn altan, hvor man kan nyde udsigten over området. Der er i hver ende af altanen et lille opbevaringsrum. Soveværelse med god skabsplads. Badeværelse med bruseniche og badekar.

Integreret udhus, fælles parkeringsplads og cykelskur.

Et funktionelt indrettet enderækkehus til de købere, som vil have nem vedligeholdelse, attraktiv beliggenhed og lille have med en skøn terrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.