Skolegade 13, +11, 4874 Gedser

Pænt bygget og godt beliggende 1-plans vinkelvilla på 155 m2 og 44 m2 carport/redskabsrum. Huset er opført i gule sten med eternitskifertag og termovinduer. Til ejendommen hører en ekstra grund, hvorpå der ligger en 14 m2 garage. Huset ligger tæt på alle byens faciliteter som indkøb, den gamle fiskerihavn, busstop m.m., og der 10 minutters gang til den flotte natur på Falsters sydspids. Huset opvarmes med fjernvarme. Det må bruges som flex-bolig (sommerhus).

INDEHOLDER:
Vindfang med god hoveddør i teak og marmorgulv. Pænt gæstetoilet med flisegulv, flisevægge, vask og hvid sanitet.
Entré med marmorgulv og garderobeniche. Dejlig, lys opholds- og spisestue med parketgulv og stort vinduesparti med dør til sydvendt fliseterrasse med læmur og læhegn (der kan indrettes et ekstra værelse i stuen). Meget stort elementkøkken i egefiner med brune bordplader, alle hvidevarer og meget stor spiseplads (kan åbnes til stuen). Stort bryggers med flisegulv, arbejdsbord med vask, skabe, loftlem med stige, værkstedsbord, vaskesøjle og dør til baghaven med morgen-terrasse.
Stor ekstra-stue / meget stort alrum (kan opdeles i 2 værelser). Fordelingsgang med parketgulv og dobbeltskab til loft.
Pænt, nyere badeværelse med elopvarmet flisegulv, flisevægge til loft, pænt skab med vask, overskab med spejl, spots, ekstra vægskab og bruseniche med glasdør. 2 gode værelser med parketgulve og dobbeltskabe til loft. Soveværelse med parketgulv og garderobeniche. Ved hoveddøren er en stor fliseterrasse med ældre markise og aftensol.

Desuden dobbelt carport i træ med klart pladetag, stor fliseindkørsel og sammenbygget, rummeligt redskabsrum. Ældre legehus.

På grunden i nr. 11 er en muret garage med ståltag, betongulv, dobbeltport og sidedør.

Der er fibernet på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.