Grønsundsvej 214, Sdr. Kirkeby, 4800 Nykøbing F

Helårshus / flexbolig

Landligt beliggende og rustik 2-plansvilla på 188 m2 i hvidmalede sten med rødt tegltag og sprossede termovinduer. Den ligger på en 1.577 m2 stor grund med 2 ind-/udkørsler, lukket baghave og lille fiskebassin. Det ligger kun 5 minutters kørsel fra Nykøbing med alle faciliteter. Huset opvarmes med oliefyr og brændeovn. Det har mange kroge og stor lofthøjde, som giver masser af muligheder. Huset kan benyttes som fritidshus / flexbolig.

INDEHOLDER:
Stor entré / hall med marmorflisegulv, dobbelt hoveddør og flot, massiv vinkeltrappe til 1. sal. Under trappen er et pænt gæstetoilet med samme gulv, malede vægge, vask og hvid sanitet. Meget stor opholdsstue med parketgulv, god brændeovn med stor glaslåge og mulighed for isætning af havedør mod vest. Meget stor spisestue med samme gulv samt dobbelt glasdør til sydvendt fliseterrasse og bag haven. Stuerne er adskilt med franske glasdøre. Ældre køkken i hvide elementer med vinylgulv, alle hvidevarer og hyggelig spiseplads ved vinduet til indkørslen. Tilbygget baggang med flisegulv, skabe, vaskemaskine, fryser og halvdør til haven.
1. SAL:
Stor, møblerbar repos med flot parketgulv, tagvindue, dør til depotrum i skunk med rundt gavlvindue. Meget stort værelse med flot trægulv, dobbeltskab og rundt gavlvindue. Stort soveværelse med samme trægulv, 3 skabe, kvistparti med 3-fags vindue med flot udsigt til skov og marker. Godt værelse med samme trægulv og indbygget skab. Ældre badeværelse med vinylgulv, flisevægge, vask og kar med bruser.
Huset trænger til modernisering, men har alle muligheder for den rette køber.

Desuden 40 m2 udhus i gasbeton / bindingsværk med eternittag og betongulv, som indeholder værksted og fyrrum med ældre oliefyr. 16 m2 garage i samme materialer.
Der er mulighed for at plante hæk foran huset og lave en ny indkørsel på grundens østside. (Se evt. skitse i billede materiale).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.