Stubbekøbingvej 241, Systofte Skovby, 4800 Nykøbing F

Virkelig flot moderniseret rødstensvilla

Rigtig spændende og helt moderniseret rødstensvilla på 134 m2 beboelse, med super flot badeværelse, åbent køkken og gulvvarme overalt i stueetagen. Ejendommen ligger på en 690 m2 pæn anlagt grund, med stort parkerings areal, gårdhave og havestykket op mod åbne marker. Der er 10 minutter på cykel til Nykøbing F. via cykelstien, som er lige ved huset samt god busforbindelse.

INDEHOLDER :

Entré med garderobeplads, god trappe til 1.salen og flot opvarmet flisegulv, som er gennemgående i stueetagen. Fra entréen er der adgang til den åbne lyse stue / alrum samt åbent køkken i flotte hvide elementer, med bl.a. indbygget emhætte i loftet og alle hårde hvidevarer. Der er i køkkenet adgang til lille viktualiekælder og et trin ned til bryggers / bagindgang med indbyggede spot i loftet, fjernvarmeinstallationer og stik til vaskesøjle. Super flot flisebadeværelse med lækkert bademiljø, indbygget skabe og stor bruseniche med unidrain. Derudover er der indrettet et godt teenagerværelse i stueetagen med opvarmet trægulv.

1. Salen er indrettet med soveværelse med skøn udsigt over markerne, god fordelingsgang med indbyggede skabe og 2 børne værelser.

Ejendommen fremstår flot inde som ude og skal opleves.

Derudover er der 21 m2 carport med indbygget 12 m2 redskabsrum samt ekstra udhus (ikke ansøgt). Skøn have med flere gode terrasser og solkroge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.