Langgade 65, 4874 Gedser

Spændende, utraditionel og flot moderniseret 2-plansvilla/dobbelthus på 150 m2 i røde sten med stål- og cementtagsten samt delvis sprossede vinduer med energi- og termoglas. Den er sammenbygget til den ene side og ligger på en 345 m2 grund med egen indkørsel og garage. Huset har haft en erhvervsafdeling og opvarmes med fjernvarme. Der er kort afstand til badestrand, indkøb, bus, lystbådehavn, den gamle fiskerihavn m.m..

INDEHOLDER:
Entré med massiv hoveddør og massiv vinkeltrappe til 1. sal. Nyt, pænt gæstetoilet med flisegulv og dråbe-formet vask (p.t. garderoberum). Mellemgang med 3 trin til forskudt plan og lem til lille kælder. Kontor / lille værelse / garderoberum. Nyt, lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, malede vægge, flot skab med vask, stort vægspejl med spots og bruseniche med termostat-armatur. Nyt grovkøkken i hvide elementer med stålbord, flisegulv, stik til vaskesøjle og dør til gårdhave. Stort værelse / soveværelse. 2 sammenlagte og planforskudte stuer med ny dør til gaden og mulighed for
indretning af 2 store værelser eller erhverv.

1. SAL:
Lille repos med åbent depotrum. Dejligt værelse med tagvindue og indbygget boks. Stort værelse med kvist og kik til Østersøen. Nyt, flot toilet med oval vask i bordplade, flot indmuret spejl og hvid sanitet. Stor, lys stue med loft til kip, synlige bjælker, trappe til stor hems og kik til Østersøen. Meget lækkert køkken i sortlakerede elementer med granitbordplader, flotte hvidevarer, spots i loftet og "bardisk".

Huset har afhøvlede trægulve, fyldningsdøre m.m. Desuden 2 murede udhuse med portgang mellem disse til haven. Garage i træ med klart pladetag og vippeport. Lukket gårdhave og ugeneret baghave med fliseterrasse.

Ejendommen kan købes som flexbolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.