Skovbyvej 21, Gundslev, 4840 Nørre Alslev

Landligt beliggende og utraditionelt 2-planshus på 148 m2, heraf udhus på 42 m2, i delvis bindingsværk med eternittag og sprossede vinduer. Det ligger på en 890 m2 sydvendt grund på Nordfalster med 10 minutters kørsel til Nr. Alslev med alle faciliteter og 5 minutters kørsel til motorvejen. Huset opvarmes med stort brændefyr med 1.500 l. buffertank, godt oliefyr og varmepumpe. Der er gulvvarme i næsten alle rum i stueetagen. Huset ligger tæt på en hyggelig lystbådehavn i Sortsø med sheltere og fiskeriudsalg. Der er kun 1,5 kilometer til privat skole med 1.-10. klasse.
INDEHOLDER:
Entré /bryggers med overdækket halvdør, malet betongulv, garderobeniche, arbejdsbord, vaskemaskine og spots i loftet. Bred fordelingsgang med diagonalt flisegulv, synlige bjælker og nyere, massiv vinkeltrappe til 1. sal. Dejligt badeværelse med flisegulv, flisevægge, pænt skab med vask, indmuret vægspejl, kar med bruser, rundmuret bruseniche og spots i loftet. Stort værelse / soveværelse med plankegulv og 2 dobbeltskabe med skydelåger. Pænt køkken i hvide elementer med diagonalt flisegulv, alle hvidevarer, lille spiseplads, staldvindue til udestue og dejlig udsigt. Dejlig, lys opholds- og spisestue med tæppebelagt trægulv, synlige bjælker, vinduer til 3 sider og dejlig udsigt. Lille mellemgang med flisegulv (tidligere entré). Pænt gæstetoilet med marmorfliser på gulv og vægge, vask og hvid sanitet. Rummelig udestue med termo-/energivinduer fra gulv til loft, paptag med 2 oplukkelige tagvinduer, dobbeltdør mod syd, dør mod vest og varmepumpe.
1. SAL:
Meget stor og lys opholdsstue med stort vindues- og glastagsparti med flot udsigt mod Storstrømsbroen. Dejligt værelse med tagvindue. Meget stort værelse/soveværelse med 3-fløjet skab og tagvindue.

Baggang med ny vandvarmer og viktualierum med flisegulv. Fra gavlen er dør til stort udhus med værksted samt fyrrum med stort brændefyr og nyere oliefyr.

Nabogrunden på ca. 400 m2 er lejet og betalt til ophør pr. 31. august 2030. Sælger har opført en 40 m2 carport med 7 m2 udhus i træ med ståltag. Køber kan genforhandle lejeretten eller måske tilkøbe jordstykket, hvis der er ønsker herom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.