Nystedvej 57, 4891 Toreby L

Godt beliggende værksteds- og boligejendom

Moderniseret og meget rummelig værksteds- og boligejendom med 263 m2 pæn bolig og 127 m2 tidligere bilværksted. Den er opført i gulmalede sten med eternitskifer på beboelsen- og ståltag på værkstedet. Den ligger på en 1.252 m2 grund med stor, stenbelagt indkørsel ved værkstedet og privat indkørsel ved beboelsen. Huset opvarmes med et godt brændefyr. Næsten alle vinduer og døre er fra 2007. Der er kun 5 minutters kørsel til Nykøbing og endnu kortere afstand til Sundby med skole, børnehave, indkøbscenter m.m. Sælger har fået lagt Fibernet ind.

Huset indeholder:
Entré med nyere hoveddør, garderobeplads, trægulv og smedejernstrappe med massive trin til 1. sal.
Stort værelse med ny tæppebelægning.Baggang med flisegulv, mulighed for bryggers og halvdør til gårdsplads. Pænt badeværelse med elopvarmet flisegulv, delvis flisevægge, pænt skab med stort vægspejl, bruseniche med glasvæg/-dør og stik til vaskesøjle. Stort, pænt køkken i hvide elementer med pæne bordplader, vinylgulv, alle hvidevarer og meget stor spiseplads. Stor, lys vinkelstue med trælaminatgulv. Fordelingsgang. 2 dejlige værelser med ny tæppebelægning.

1. SAL:
Stor fjernsynsstue / hobbyrum med trægulv og tagvinduer. Mindre værelse med trægulv.
2 gode værelser med samme gulv. Huset fremtræder indflytningsklart med listelofter og et pænt interiør.

I gårdspladsen er et ældre udhus med betongulv og tidligere badeværelse med toilet. Muret udhus med brændefyr, hesteboks samt døre til gårdsplads og forhaven. 127 m2 muret værksted med betongulv, bil-lift, ældre oliefyr, 2,5 meter hæveport til vejen, trappe til loftrum med tidligere værelser, kontor og lagerrum.
49 m2 dobbelt carport i træ med klart pladetag og tilhørende udhus med flisegulv. Imellem de 3 længer er en hyggelig gårdsplads med mange muligheder.

EN GOD EJENDOM TIL DEN MINDRE ERHVERVSDRIVENDE TØMRER, MURER, MEKANIKER M.M.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.