Nykøbingvej 45, 4840 Nørre Alslev

God beboelse- og erhvervsejendom - masser af mulighede

Rigtig spændende beboelse- og erhvervsejendom, med rigtig mange muligheder. Beboelsen er pænt istandsat med bl.a. vandskuret facade, rødt betontegl, nyere termovinduer, centralvarmeanlæg med kondensfyr m.m. - beboelsen er på 118 m2 og ca. 800 m2 udhuse og værksted. Ejendommen er beliggende i udkanten af Nr. Alslev By, tæt på skole, børnehave, indkøb og 5 minutter i bil til motorvejen.

INDEHOLDER:
Bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle, kondensfyr og med mulighed for udgang direkte til værksted. Pænt badeværelse med flisegulv, bruseniche, bademiljø og hvid sanitet. Elementkøkken med dør til viktualiekælder og trappe til 1.salen. Entré / forstue som evt. kunne tages med til køkken / alrum. God opholdsstue med brændeovn og franske døre til spisestuen, hvor der er udgang til 24 m2 ældre udestue. 1.salen indeholder fordelingsgang med skabsvæg, varmepumpe og lille depotrum. Derudover er der stort soveværelse og 2 gode værelser.

UDBYGNINGER:
Rigtig godt værksted på ca. 400 m2 med bl.a. kontor faciliteter og gode tilkørelsesforhold. Derudover er der forskellige lader i træ af mindre værdi.

Stor grund på hele 2.481 m2 hvor der er masser af plads til indretning af erhvervs muligheder eller til familien der kræver meget plads inde som ude.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.