Granvænget 11, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Pæn, delvis moderniseret 1-plansvilla med garage i godt kvarter

Velholdt og attraktivt beliggende 1-plansvilla på 100 m2 i gule sten med profil-ståltag samt termo- og enerigivinduer. Huset ligger på en 840 m2 pænt anlagt grund ved en lukket stikvej i et meget roligt og børnevenligt kvarter, tæt på alle faciliteter, herunder bus, skole m.m. - og kort afstand til Hamborgskoven ved det flotte Guldborgsund. Huset opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:
Entré / fordelingsgang med pæn hoveddør, tæppebelagt betongulv, garderobeplads og dobbeltskab. Dejligt værelse med tæppebelægning på parketgulv. Godt soveværelse med parketgulv og 4-fløjet skab med skydelåger. Værelse med tæppebelagt parketgulv og nyere dobbeltskab med skydelåger. Nyere, lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge, skab med vask, baldakin med spots, 8-kantet vægspejl, 5-kantet bruseniche, spots i loftet og hvid sanitet. Stor, lys vinkelstue med tæppebelagt parketgulv og stort vinduesparti med dør til sydvendt, overdækket fliseterrasse med klart pladetag og 2 glaspartier. Pænt køkken i hvide elementer med bøgekant, grå bordplader, vinylgulv, alle hvidevarer, mulighed for opvaskemaskine og lille spiseplads. Stort bryggers i samme elementer som køkken med vinylgulv, vask i arbejdsbord, loftlem med stige og dør til indkørsel. Huset har listelofter overalt.

Desuden 29 m2 muret garage med paptag, betongulv, vippeport og bagdør til haven. Bag garagen er en ekstra fliseterrasse.
Ved denne er et ca. 10 m2 udhus / redskabsrum i træ med klart pladetag og flisegulv. Imellem dette og garagen er en lille overdækning / tørreplads. Stor fliseindkørsel og pænt anlagt have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.