Italiensvej 3, 4800 Nykøbing F

Stort rummeligt familiehus i attraktivt område

Rigtig god og rummelig villa på hele 199 m2 i 2 plan med god plads til børnefamilien eller den pladskrævende familie. Ejendommen ligger i meget efterspurgt område på Østerbro, tæt på Guldborgsund, grønt område, børnepasning, skole m.m. Grunden er på 851 m2 og er med gode terrasser mod syd og vest.

Ejendommen indeholder bl.a. entré / fordelingsgang med adgang til meget stort værelse (tidligere 2) og flisebadeværelse med opvarmet gulv, badekar, malede fliser og godt bademiljø. Dejlig lys vinkelstue med flot parketgulv og udgang til sydvestvendt fliseterrasse. Fra stuen er der mulighed for at åbne mod spisekøkkenet, som er indrettet med pæne elementer og god spiseplads. Derudover er der bryggers med stik til vaskesøjle samt kontor med god vindeltrappe til 1.salen.
På 1.salen er der indrettet stor åben stue (kan nemt laves til værelse) med udgang til svalegang, med kig til grønt område ved Guldborgsund. Derudover er der et ældre badeværelse med brusekabine, et værelse samt stort soveværelse med skabsvæg. På 1.salen er der isat nye veluxvinduer. Der er ligeledes 24 m2 med indbygget redskabsrum.

En ejendom hvor køber skal forvente en del modernisering, men med rigtig mange gode m2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.