Brydebjergvej 20, 4894 Øster Ulslev

Rigtig dejlig beliggende nedlagt landejendom på 138 m2, opført i 2 plan med eternittag, gule mursten og delvis nyere energivinduer. Ejendommen ligger på en 1.563 m2 dejlig grund med marker på alle sider og 251 m2 gode udbygninger. Der er kun 1 km. til købmanden i Øster Ulslev og ca. 10 min. i bil til skønne Nysted og ca. 20 min. til Nykøbing F.

INDEHOLDER :
Man kommer ind i en lys entré og derfra til et pænt flisebadeværelse med opvarmet gulv, badekar, stort bademiljø, hvid sanitet og mulighed for etablering af en bruseniche. Flot spisekøkken i pæne elementer, alle hårde hvidevarer, vinylgulv og god spiseplads - fra køkkenet er der direkte adgang til stor opholds- / spisestue med god brændeovn, trappe til 1.salen og udgang til udestuen. Gode vinduespartier og udgang fra udestuen, hvor der også er et skøn kig til de omkring liggende marker.

På første salen er der en fordelings gang, lille depotrum og 4 rigtig gode værelser.

I udbygningen er der indrettet et bryggers med oliefyr og stik til vaskemaskine. Der er ligeledes en carport, rigtig godt maskinhus med stor lofthøjde og skydeport, samt en ældre staldbygning. Der er rigtig mange og gode muligheder. Udbygningerne fremstår pænt vedligeholdt med bl.a. ståltag, nyere rød trempel og opført i gulmalet mursten samt stålplader.

Der er en dejlig udsigt fra alle steder og skøn anlagt urtehave og godt drivhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.